Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home3/r54314liqu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Despre Liquid – Spalatoria Auto Liquid Brasov Programari Online

Liquid Car Wash

Spalatorie, detaling, igienizare si polish auto.

Ideea de spalatorie auto a pornit de la cei doi frati, care inca din 2001 au decis sa ofere clientilor din zona Brasov, serviciul pe care ei si-ar fi dorit sa il primeasca. Aceasta idee a prins un mai mare contur sub numele de Liquid Car Wash Brasov. Astazi Liquid Car Wash este singura spalatorie cu traditie din Brasov, si printre putinele spalatorii din Romania cu un sistem de programare online complet.

  • Folosim un sistem de programare si plati online foarte sigur
  • Oferim clientilor un factor unic in serviciul oferit: operatorul uman.
  • Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati, dedicati si bine instruiti
  • Suntem situati in imediata vecinatate a doua artere intens circulate
  • Platforma de programari online este la indemana oricarui sofer la un click distanta

Intrebarile clientilor

Este functional serviciul de programare online?
Serviciul de programare online este functional in proportie de 100%, avantajul utilizarii acestui serviciu este ca iti poti programa venirea la noi si uiti de statul la coada. In momentul in care ai facut programarea online, un mesaj este transmis catre echipa noastra, si iti este atribuit un loc in spalatorie, iar in momentul in care ajungi cu siguranta vei intra inaintea celor neprogramati.
Cu ce va fi curatata masina mea?
Pentru curatarea masinii tale folosim doar detergenti profesionali, speciali pentru acest tip de operatiune.
Cat timp dureaza spalarea?
Timpii de spalare si curatare variaza in functie de tipul de serviciu ales. Pentru a vedea timpii reali consultati sectiunea de programari meniul numerul 2.
Care este perioada maxima de programare?
Nu exista o limita de timp in care sa va programati la spalatoria noastra. Va puteti programa peste 2 ore (daca exista locuri disponibile), peste o luna sau chiar peste un an. Baza noastra de date este securizata si programata astfel incat la momentul sosirii, timpii de asteptare sa fie zero.

Calitatea Liquid

De multe ori din dorinta de a face economie, apelam la tot felul de „inlocuitori” pentru masina noastra. Procedeul de curatare al uni automobil este unul destul de complec ce implica substante concentrate intr-o anumita proportie, tmpi de actiune foarte bine stabiliti si verificari specifice.

Iata mai jos reprezentat in grafic cele 3 tipuri principale de spalari auto:

Spalare acasa
Spalatorii ``cu fisa``
Spalatorii clasice