Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home3/r54314liqu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Faruri – Spalatoria Auto Liquid Brasov Programari Online

Detailing exterior – polisharea farurilor
Centrul nostru va ofera astfel si servicii de restaurare / polishare a farurilor (polish faruri). Majoritatea masinilor au farurile, cu dispozitiv de dispersie a luminii, din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern, pe suprafata lor apar denivelari sau pete sterse.

Farurile devin opace si exteriorul masinii dvs nu mai este atat de atragator. Pe langa aceasta scade capacitatea optica a farurilor, lumina devine opaca, vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii vehiculelor ce vin din fata.

Aplicarea polishului la nivelul farurilor permite restaurarea suprafatei exterioare si a proprietatilor optice a farurilor plastice de dispersie a luminii.

Avantajele polish-arii:

Remediem defectele, nu le ascundem !
Indepartarea oxidului care se depune pe suprafata farului !

Reducerea costurilor, fata de unele noi sau chiar SH !
Vizibilitate mult mai buna, in special pe timp de noapte !
Operatiunea de reconditionare a farurilor sau asa zis-ul polish faruri se foloseste atunci cand farurile devin opace sau vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult. De obicei datorita apei dure, a factorilor de mediu, blocurile optice prezinta o ingalbenire, o oxidare, matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.

Oxidarea

Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta oxidarea. Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie are rol de a bloca dispersia corecta a luminii si astfel, pe timp de noapte scade drastic vizibilitatea si chiar mai mult, deranjeza ceilalti participanti la trafic care circula din sensul opus. Motivul aparitiei acestui oxid este un cumul de factori: praful din aer, calcarul din apa, razele UV, temperatura ridicata exercitata asupra farului, etc.

Marketing your carwash through social mediaHow to clean automotive glass without scratching it?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest Post
Most Commented
Text Widget
Primus elit lectus at felis malesuada node ultricies forte uno ligula sande. Porta an urna vestibulum commodo convallis laoreet enim.